Wedding Cakes

  • CLASSIC CAKE Kjo është një nga tortat klasike martesore dhe një nga dizajnet tona tradicionale. Torta ka formë rrethore, me pesë shtresa, dhe çdo shtresë është e mbuluar me krem të butë. Në shtresën e epërme, me një kujdes të veçantë janë vendosur lulet e punuara nga sheqeri.
  • GOLD CAKE
  • SWEET CASCADE CAKE
  • Rose cascade cake
  • Orchid cascade cake
  • Imperial cake
  • Sweet chocolate cascade cake
  • Petal cascade cake