Imperial cake

Tortë në formë rrethore, me katër shtresa, me kontrastin bardh e zi. Ngjyrat mund të vendosen sipas dëshirës suaj, nëse dëshironi t’i përshtatni me dekorimet e dasmës suaj. Shiriti bardhë e zi është i vendosur në çdo shtresë të tortës në përputhje me secilën ngjyrë.

Porosit këtu

Strawberry cake

Kjo është një nga tortet e kombinuar me dredhëza dhe gjithashtu nga dizajnet tona të preferuara. Torta ka formë katrore, me katër shtresa, dhe çdo shtresë është e mbushur me dredhëza dhe me cokollatë të bardhë.

Porosit këtu

Fancy wedding cake

Tortë në formë katrore, me tri shtresa, ku mund të shërbehen shumë persona. Torta ka stil klasik dhe është e stlizuar në të tri shtresat me lule të stilizuar me ngjyrë të verdhë.

Porosit këtu

Ma Belle rose cake

Tortë në formë katrore, me katër shtresa, e stilizuar në mënyrë unike e zbukuruar me lule të kuqe në secilën shtresë. Lulet janë të vendosura me një shije të hollë, janë nga sheqeri, dhe lëjnë përshtypjen se janë reale. Çdo e dyta shtresë është e mbuluar me krem të bardhë të butë që e krijohet si shtresë dytësore.

Porosit këtu

  • Imperial cake

  • Strawberry cake

  • Fancy wedding cake

  • Ma Belle rose cake