Historia e plotë e kafesë (Ikonografi)

Dikur rreth 1.6 filxhanë kafe konsumohen në botë për çdo ditë apo pak më shumë se 2 milionë filxhanë për çdo pesë minuta.

 

Ndoshta, edhe jeni duke pirë në këtë çast – 68 % e kafe-pirësve marrin një filxhan brenda orës së parë të zgjimit.


Kompania me seli në Londër “Datadial” zhvilloi një ikonografi interesante, e cila zbërthen historinë e kafesë, mënyrat e ndryshme të përgatitjes, dhe llojet e kokrrave të kafesë.


 

Shikoni më poshtë.