Kafeneja Mumin u ofron konsumatorëve të vetmuar kafshë artificiale që ulen me ta gjatë drekës

Një restorant pohon të ketë zgjedhur dilemën e ngrënies së drekës duke u ofruar konsumatorëve shansin për të ngrënë së bashku me kafshë të mëdha artificiale.

 

Kafeneja Mumin në Tokio, Japoni, ofron një përzgjedhje lodrash  për të të shoqëruar gjatë drekës.

 

Kafshët artificiale janë karaktere nga librat e popullarizuara Mumin nga Finlanda dhe u ofrohen konsumatorëve nga ana e personelit.

 

Natyrisht, kjo ka edhe të metat e veta: kafshët s’mund t’ju flasin, s’mund t’ju japin këshilla, s’mund t’ju përqafojnë, kur ju keni nevojë për këtë ... por, së paku ato s’do të mundohen t’jua kafshojë çipsat.

 

Shumë konsumatorë janë ulur me Muminët, të cilët janë modeluar sipas formës së hipopotameve, pastaj kanë ndarë fotot nëpër mediat shoqërore.

 

Kafeneja, së voni, ka hapur edhe një dyqan në Nju Jork, por nuk flitet nëse këtë do ta bëjnë edhe në Britani të Madhe.

Moomin, Cafe
Moomin, Cafe
The café is a tribute to the The Moomins books from Finland (Picture: Cartoon Network)
The Moomins, cafe