Kafeneja më e vogël në Amerikën Veriore

La Distributrice është një kafene lilipute në Montreal. Sipas disa portaleve të mediave sociale, kjo hapësirë më herët u ka shërbyer një numri biznesesh, por La Distributrice po i shkon puna mirë dhe po i afron përvjetori i parë i punës.

 

Dizajni me shije që kanë u çiftëzohet mirë me shijen e tyre të kafesë – ata shërbejnë espresso Dark Horse Blend nga Detour Coffee. Seriozisht, estetika e dizajnit të tyre është më se e jashtëzakonshme. Pjesë e brendit të La Distributrice është pohimi i tyre se janë “kafeneja më e vogël në Amerikën Veriore.”