Kube-kafene epike në Siberi

Traveler’s Coffee është një zinxhir ndërkombëtar i kafeneve  në specializimin e kafesë nga Rusia me 76 lokacione mbresëlënëse në 5 vende (Rusi, Kinë, Ukrainë, Kazakistan, Azerbajxhan). Selinë këta e kanë në Novosibirsk, qyteti i tretë më i madh në Rusi, në Siberinë jugperëndimore. Kompania momentalisht po punon me dizajnerin Anna Burles për të rinovuar dyqanin e tyre brenda kubes trekatëshe, e cila s’është asgjë më pak se mahnitëse.

 

“E vendosur nëpër tri kate, vendndodhja unike do të ketë një shankun 3d Wave Genius, Espresso ToGo, dyqan me pakicë, dhe Sky Lounge, i cili do të vendoset përfund kulmit të qelqtë në formë kubeje të ndërtesës. Restoranti ka 200 + ulëse …” Anna Burles


travelers_coffee_siberia1

Anna dhe një dizajner tjetër, John Barnett, janë të vendosur në Londër dhe kanë bashkëpunuar në një portfolio të bukur projektesh në botën e kafesë, duke dizajnuar brendin përfshirës dhe përvojat arkitektonike në Britani, Rusi dhe Kinë. Ata së voni punuan një artikull të shkëlqyeshëm në Specialty Coffee travelers_coffee_siberia3Chronicle të   quajtur “Creating the Coffee Shop Brand Experience: A Designer’s Wiew”.

 

“Dizajnimi i një kafeneje nuk ka të bëjë vetëm me arritjen e pamjes së mirë apo me shërbimin e kafesë më të mirë. Kjo ka të bëjë me krijimin e një eksperience e cila jo vetëm që jehon madhështinë e kafenesë suaj dhe atë sesi kjo i bën njerëzit të ndjehen mirë, por po ashtu travelers_coffee_siberia2edhe një eksperiencë e cila e fuqizon brendin tuaj …”/dearcoffeeiloveyou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

travelers_coffee_siberia5