Tre vëllezër po përpiqen të ndryshojnë mënyrën si Nju Jorkasit pinë kafenë në punë

Pasi dëgjuan klientët të ankoheshin për kualitetin e kafesë në zyre, vëllezërit David, Adam, dhe Noah Belanich vendosën të fiknin kamionin ë tyre të kafesë në Manhattan dhe të nisnin një biznes të ri.

 

Kompania Joyride u rinis në vitin 2011 si një biznes që ofron pajisje për kualitet të kafesë dhe shërben kafe të freskët të pjekur për çdo ditë.

 

Ndonëse përgatitja e kafesë së tyre merr pak kohë më shumë, kualiteti padyshim që është më i mirë. Vëllezërit pohojnë që kafja e tyre, po ashtu, është më e lirë për filxhan.

 

Kompania po rritet shpejt, me klientët si Foursquare, Twitter, Buzzfeed, dhe Gild. Ata, po ashtu, prezantuan një përgatitës për kafe të ftohët për stinën e verës.

 

Më poshtë keni si duket një javë e kompanisë Joyride.

 

Joyride merr kafenë vetëm nga furnizuesit më të mirë

 

Joyride gets coffee from only the best suppliers, like the Blue Bottle Roastery in Williamsburg ...

 

E gjithë kafja testohet në mënyrë rigoroze

 

All coffee is rigorously taste-tested.

 

Qendra e kompanisë Joyride, ku punonjësi organizon dërgesat

 

Here at their headquarters in Queens, a Joyride employee organizes shipments from Dallis, Stumptown, and Intelligentsia.

 

Të gjitha kokrrat e kafesë së kompanisë Joyride dërgohen brenda 72 orëve të pjekjes

 

All Joyride beans are delivered within 72 hours of roasting.

 

Punonjësi i Joyride Simon duke dërguar kafenë në Midtown me 25 kg kafe

 

Joyride employee Simon heading up to a delivery in Midtown with 50 lbs of coffee.

 

Joyride menaxhon inventarin e klientëve si pjesë e shërbimit të tyre të dërgimit

 

Joyride manages customer inventory as part of its delivery service.

 

Joyride pastron krejtësisht për çdo muaj pajisjet e kafesë

 

Joyride deep cleans customer airpots on a monthly basis, as seen here.

 

Pajisjet për kafe në kompaninë Projective Space në New York

Here's the coffee setup at Projective Space, a co-working space in NYC.