Bllogu

 • 16 Gusht 2013

  Kafja në Lindjen e Mesme: Mënyra më e mirë për të bërë biznes

  Tregimi i respektit me një filxhan kafe është një element themelor i familjes së Lindjes së Mesme dhe i biznesit të kulturës.

 • 12 Gusht 2013

  Një ceremoni japoneze e kafesë

  Paramendo befasinë, kur të zbulosh një oazë te qetë në zemër të qytetit, prapa qendrës tregtare të Tokios, në Omotesando. Mbrapa reklamave të dyqaneve me emra të mëdha brendesh dhe e fshehur në një rrugicë të vogël, gjendet një kafene që pothuajse nuk është aty, përveç nëse e kërkon atë.

 • 10 Gusht 2013

  Truri juaj në kafe: Si ndikon kafeina në kiminë e trurit

  Edhe pse kafja është provuar të jetë një eliksir modern me një listë të gjatë dobish shëndetësore, kjo ende nuk i jep përgjigje pyetjes se si ndikon kafja në trurin tuaj në jetën e përditshme.

 • 08 Gusht 2013

  Kafeneja e trotuarit

  Kafeneja e trotuarit në Paris është një vendtakim universal. Ato gjenden në pothuaj çdo qoshe të rrugës, nganjëherë nga tri a katër të renditura njëra pas tjetrës, të gjitha njëjtë të gazmuara, përplot me turistë e banorë lokal.

 • 07 Gusht 2013

  Historia e Frappe-s greke

  Duke punuar në një ekspozitë për Andreas Dritsas, atëherë distributor grek për prodhimit e Nestle-s, përfaqësuesi për shitje Dimitrios Vakondios bëri një zbulim të rëndësishëm.

 • 03 Gusht 2013

  Kafeneja më e vogël në Amerikën Veriore

  La Distributrice është një kafene lilipute në Montreal, që pohon të jetë më e vogla në Amerikën Veriore.

 • 31 Korrik 2013

  Çka tregon për ju kafja që e pini

  Llojet e kafesë dhe personalitetet e ndërlidhura me to.

 • 27 Korrik 2013

  Udhëtimi i kafesë: Kafene të bukura përreth botës - 3

  Nga një dyqan simpatik i shekullit 19 në një qytezë portugeze deri te një fabrikë portokalli e konvertuar në kafene në Tel-Aviv ju sjellin disa kafene të mrekullueshme përreth botës.