Mövinpick Haselnuss

Tortë nga Mövinpicku Zviceran me krem vanilje, banane, fill me lajthija dhe fill me krem e arra

 

1.60 copa

9.50 € e plotë (12 persona)

Porositë këtu

Tart gjerman me molla dhe bajame

Porositë këtu

Tart me jogurt dhe molla

Porositë këtu

Bombica ala Ma belle

Patishpanjë me kakao, arra, kokos dhe supriza të ndryshme

 

0.50 € copa

1.00 € kilogrami

Porositë këtu

  • Mövinpick Haselnuss

  • Tart gjerman me molla dhe bajame

  • Tart me jogurt dhe molla

  • Bombica ala Ma belle