Paradise

Tortë me krem francez, me çokollatë mousse dhe me portokall

 

1.50 € copa

8.50 € e plotë (12 persona)

Porositë këtu

Tart gjerman me molla dhe bajame

Porositë këtu

Tart me jogurt dhe molla

Porositë këtu

Bombica ala Ma belle

Patishpanjë me kakao, arra, kokos dhe supriza të ndryshme

 

0.50 € copa

1.00 € kilogrami

Porositë këtu

  • Paradise

  • Tart gjerman me molla dhe bajame

  • Tart me jogurt dhe molla

  • Bombica ala Ma belle