Gold cake

Tortë në formë rrethore me katër shtresa të mbuluara me krem të butë. Torta është e stilizuar në mënyrë klasike, me shiritin ngjyrë ari të vendosur mbi çdo shtresë. Ajo është dekoruar me lule dhe me kremin e bardhë që lëshohet nga shtresa e sipërme deri në shtresën e fundme.

Porositë këtu

Strawberry cake

Kjo është një nga tortet e kombinuar me dredhëza dhe gjithashtu nga dizajnet tona të preferuara. Torta ka formë katrore, me katër shtresa, dhe çdo shtresë është e mbushur me dredhëza dhe me cokollatë të bardhë.

Porositë këtu

Fancy wedding cake

Tortë në formë katrore, me tri shtresa, ku mund të shërbehen shumë persona. Torta ka stil klasik dhe është e stlizuar në të tri shtresat me lule të stilizuar me ngjyrë të verdhë.

Porositë këtu

Ma Belle rose cake

Tortë në formë katrore, me katër shtresa, e stilizuar në mënyrë unike e zbukuruar me lule të kuqe në secilën shtresë. Lulet janë të vendosura me një shije të hollë, janë nga sheqeri, dhe lëjnë përshtypjen se janë reale. Çdo e dyta shtresë është e mbuluar me krem të bardhë të butë që e krijohet si shtresë dytësore.

Porositë këtu

  • Gold cake

  • Strawberry cake

  • Fancy wedding cake

  • Ma Belle rose cake