Orchid cascade cake

Tortë në formë ovale, me katër shtresa. Kjo është një zgjedhje ideale, nëse kërkoni diçka ekzotike. Lulet e orkides, të vendosura përrreth tortës, ia japin tortës një bukuri mahnitëse. Çdo shtresë elegante është e mbuluar me krem të butë dhe ka përreth saj një fjongo delikate. Lulet e orkides janë të formuara me kujdes dhe përmbi kanë një pluhur me ngjyrë, që të duken sa më reale.

Porositë këtu

Strawberry cake

Kjo është një nga tortet e kombinuar me dredhëza dhe gjithashtu nga dizajnet tona të preferuara. Torta ka formë katrore, me katër shtresa, dhe çdo shtresë është e mbushur me dredhëza dhe me cokollatë të bardhë.

Porositë këtu

Fancy wedding cake

Tortë në formë katrore, me tri shtresa, ku mund të shërbehen shumë persona. Torta ka stil klasik dhe është e stlizuar në të tri shtresat me lule të stilizuar me ngjyrë të verdhë.

Porositë këtu

Ma Belle rose cake

Tortë në formë katrore, me katër shtresa, e stilizuar në mënyrë unike e zbukuruar me lule të kuqe në secilën shtresë. Lulet janë të vendosura me një shije të hollë, janë nga sheqeri, dhe lëjnë përshtypjen se janë reale. Çdo e dyta shtresë është e mbuluar me krem të bardhë të butë që e krijohet si shtresë dytësore.

Porositë këtu

  • Orchid cascade cake

  • Strawberry cake

  • Fancy wedding cake

  • Ma Belle rose cake