Rose cascade cake

Kjo është një tortë elegante, me një bukuri mahnitëse. Çdo lule në të është e punuar nga sheqeri dhe e vendosur me kujdes. Torta ka formë rrethore dhe katër shtresa të mbuluar me krem të butë. Në secilën shtresë është i vendosur shiriti apo një fjongo e zezë, e cila e bën tortën më elegante.

Porositë këtu

Strawberry cake

Kjo është një nga tortet e kombinuar me dredhëza dhe gjithashtu nga dizajnet tona të preferuara. Torta ka formë katrore, me katër shtresa, dhe çdo shtresë është e mbushur me dredhëza dhe me cokollatë të bardhë.

Porositë këtu

Fancy wedding cake

Tortë në formë katrore, me tri shtresa, ku mund të shërbehen shumë persona. Torta ka stil klasik dhe është e stlizuar në të tri shtresat me lule të stilizuar me ngjyrë të verdhë.

Porositë këtu

Ma Belle rose cake

Tortë në formë katrore, me katër shtresa, e stilizuar në mënyrë unike e zbukuruar me lule të kuqe në secilën shtresë. Lulet janë të vendosura me një shije të hollë, janë nga sheqeri, dhe lëjnë përshtypjen se janë reale. Çdo e dyta shtresë është e mbuluar me krem të bardhë të butë që e krijohet si shtresë dytësore.

Porositë këtu

  • Rose cascade cake

  • Strawberry cake

  • Fancy wedding cake

  • Ma Belle rose cake